لیست مطالب
نمایش 1 - 2 از 2 نتیجه

درباره دبستان پیام غدیر 2

دبستان پیام غدیر 2

 

در اوایل دهه 1360 امام خمینی (ره) خطاب به مسئولین آموزش و پرورش فرمودند:

((بگذارید مردم خودشان مدرسه درست کنند و دولت نظارت نماید)) پس از این فرمایش امام، حدود سال 1368 قانون مدارس غیر انتفاعی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.

مرحوم کرباسچی که مدتی در مدرسه راهنمایی شهید چمران و مدتی نیز در مدرسه علوی خدمت می‌نمودند، به فکر تاسیس یک مدرسه غیر انتفاعی افتادند و این اندیشه را با حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای حاج سید علی اکبر حسینی و اینجانب محمد علی سعیدی نژاد مطرح نمودند که با توفیقات الهی با اقبال روبه‌رو شد.

 

 

مقرر گردید که تعدادی از افراد خیر روز تولد امام رضا علیه السلام در اردیبهشت سال 1370 در منزل مرحوم حاج محمد تقی سعید‌ی‌نژاد دعوت شوند و موضوع مطرح گردد.

سنگ بنای اصلی موسسه در آن روز گذاشته شد.

با کمک افراد خیّر مبلغی جمع آوری شد و دوستان مامور شدند تا محل مناسبی را برای این کار تهیه نمایند.

ملک کنونی مدرسه راهنمایی که متعلق به آقای علیپور بود در تاریخ بیست و یکم مرداد ماه 1370 به مبلغ پنجاه میلیون تومان قولنامه گردید و بتدریج با کمک افراد خیّر این مبلغ پرداخت گردید و دبستان پیام غدیر از پرتو درخشان امیرالمومنین علیه السلام در مهر ماه سال 1370 با 60 دانش‌آموز کار خود را آغاز کرد.

اسامی پرسنل سال 1370 دبستان پیام غدیر عبارت بود از:

1- مرحوم آقای حاج حسن کرباسچی

2- جناب آقای اردیبهشت

3- جناب آقای مصطفی اسلامی

4- مرحوم آقای جوکار (کارمند)

در مرداد سال 1371 ملک خیابان صفی علیشاه بعنوان مدرسه راهنمایی خریداری گشت و یکسال مدرسه راهنمایی پیام غدیر با مدیریت آقای سروش در آنجا دائر بود.

 

 

سپس هیئت امنا موسسه تصمیم بر ساختن آن محل کردند. مدرسه راهنمایی در سال 1372 به حسینیه محبین الائمه واقع در خیابان ری منتقل شد و محل فعلی دبستان  پیام غدیر 2 با یاری خداوند متعال ظرف مدت 14 ماه ساخته شد و در مهر ماه 1373 کار خود را آغاز نمود و مدرسه راهنمایی از حسینیه محبین الائمه به خیابان ایران منتقل گردید.

در سال 1375 نیز سال اول دبیرستان پیام غدیر همراه با مدرسه راهنمایی تاسیس گردید.

 در سال تحصیلی 77 - 1376 منزی در خیابان ایران به مدت یکسال برای دبیرستان اجاره گردید و سپس در سال تحصیلی 78 - 77 به محل کنونی واقع در بزرگراه شهید محلاتی - نبرد جنوبی منتقل گردید.

این ساختمان هم تا تکمیل حدود 6 سال زمان برد. در سال تحصیلی 94 - 93 ساختمان جدید دبستان دوره اول در خیابان ایران به حول و قوه الهی نیز افتتاح شد. هم‌اکنون موسسه پیام غدیر با حدود 850 دانش‌آموز و بین از 150 کارمند و دبیر در مقاطع پیش دبستانی، دبستان دوره اول و دوم، دبیرستان دوره اول و دوم در رشته‌های علوم معارف اسلامی و ریاضی در خدمت اسلام و انقلاب و مردم می‌باشد.

امید است با عنایت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف همکاران این موسسه بتوانند دانش آموزان رشیدی برای خدمت به اسلام و کشور تربیت نمایند.

لازم به ذکر است کاین موسسه عالم المنفعه است. بحث سرمایه ‌گذاری افراد و سهام مطرح نیست و از همان اول با کمک مردم خیّر ایجاد شده در اساسنامه آمده که هیچ کدام از اعضا مالکیت خصوصی و یا سهام ندارند.

اگر روزی قرار به انحلال مجموعه گرفته شود اموال آن به ولی فقیه تعلق می‌گیرد. نکته جالب اینکه همین عدم مالکیت شخصی باعث شده است تا کنون افراد خیّر مانند مسجد با طیب خاطر به این موسسه کمک کنند.

یکی از توصیه‌های بنده در این زمینه همین است. به واسطه همین عام المنفعه بودن هم مراجع بزرگوار اجازه می‌دهند که از وجوهات موسسات کمک شود و مردم هم کمک می‌کنند.

 

 

آقای سعیدی‌نژاد در مورد این که چرا این راه را انتخاب کردند گفتند: ما در مدرسه علوی درس خواندیم و می‌توانم به جرأت ادعا کنم بسیاری از مدارس از شاگردان مدرسه علوی به وجود آمد.

مرحوم علامه رئیس مدرسه علوی همیشه این چنین می‌خواندند:

زیر آسمان کبود هیچ کاری بالاتر از انسان سازی نبود

وی همیشه تاکید داشتند کارهای اساسی بکنید. یکبار گویا مرحوم علامه شاگردان قدیمی مدرسه را فرا می‌خوانند. شاگردانی همچون آقای نعمت زاده (وزیر صنایع)، غفوری فرد، خرازی (وزیر سابق امور خارجه) نقل است که مرحوم علامه گفتند:

بچه‌ها بیایید تو... من چه قدر گفتم نروید سراغ کارهایی که همه می‌توانند بکنند؟!.. چرا نرفتید سراغ مدرسه و تدریس؟ قوت و قدرت خود را بیاورید در آموزش و پرورش که مادر همه کارهاست.

به همین دلیل ما هم عرصه آموزش پرورش را برای خدمت به خدا و جامعه انتخاب کردیم.

 

در حال حاضر مدیریت دبستان پیام غدیر 2 بر عهده جناب آقای هندی می‌باشد

 

این مدرسه یکی از مدارس منطقه 12 (محدوده بهارستان) در شهر تهران است و نشانی دبستان پیام غدیر 2 عبارت است از:

میدان بهارستان، خیابان صفی علیشاه، پلاک 122 ثبت شده است.

شماره تماس این مدرسه 77537441 است که می توانید با این شماره با این مدرسه تماس بگیرید.

 

لینک های ارتباط با سامانه هوشمند

اکنون :

13:45 جمعه, 31 فروردین 1403


لینک های زیر، مختص ورودی های جدید می باشند

لینک های زیر، مختص دانش پذیران ثبت نام شده در مرکز آموزشی می باشند

انتخاب کننده زبان

لطفا زبان مورد نظر خود را انتخاب فرمایید